Onze Winkel

Bloemenwinkel knokke Muguet

Al sinds 1957 vormt Muguet de referentie in Knokke. Naast een mooi assortiment snijbloemen vindt U er een gevarieerd aanbod orchideeën. De winkel bevindt zich ter hoogte van Koningslaan nr. 133, op 50 m van het Rubensplein en op een boogscheut van de Lippenslaan. Wij bieden U een ruime keuze aan planten voor binnen en buiten en het aanbod glaswerk en potterie is uniek, met namen als Domani, Dutz, PTMD en vele anderen.


Een enthousiast team van 5 staat klaar om U het beste advies te verstrekken !


Blijf op de hoogte via onze facebook fanpagina

Ons aanbod

Verse snijbloemen

Verse snijbloemen komen 4 keer per week binnen, op woensdag ochtend, donderdag ochtend en middag en zaterdag ochtend. De bloemen komen van verschillende leveranciers waardoor we altijd de beste kwaliteit bloemen in huis hebben.
Door de regelmatige aanvoer zijn de bloemen altijd vers!

Exclusieven orchideeën

Orchideeën komen iedere donderdagmiddag binnen van onze vaste leverancier, die de orchideeën zelf kweekt en met zorg de mooiste en beste orchideeën voor ons uitzoekt.
We hebben verschillende soorten in huis zoals o.a Phalaneopsis, Cambria, Cattleya, Vanda, paphiopedilum en Dendrobium.
Wenst u een andere soort of een andere maat, dan zullen wij samen met onze leverancier ons uiterste best doen om dat voor u te vinden.

Planten voor binnen en buiten

Zoek u een grote of een kleine plant voor binnen of buiten, we hebben van alles in de winkel staan.
Vindt u niet hetgeen dat u zoekt, kunnen we altijd iets voor u bestellen.

Potterie

Van groot tot klein, goedkoop of duur, modern of klassiek, we hebben veel keuze in potten en vazen.
Goedkopere potten van bijvoorbeeld Serax of D&M tot exclusieven Potten en vazen van o.a Domani, Gunter Lambert, Parlane, IVV en Henry Dean behoren tot ons vaste assortiment.

Naast deze artikelen verkopen we ook geurkaarsen en geurstokjes van o.a Linari en Millefiori en servetten van o.a Paviot in verschillende designs.